Orientering om udvidelsen af svineproduktion på Bukkerupgaard

Soderup Bylav vil informere om, at Bukkerupgaard har søgt Holbæk Kommune om udvidelse af svineproduktionen. Denne udvidelse vil uden tvivl påvirke nærliggende byer og samfund omkring Bukkerupgaard herunder Soderup.

I den forbindelse er der en aktivitetsgruppe, der arbejder på en større fælles indsats omkring udvidelsen og for at sikre, at Soderup samt tilstødende byer og naboer høres om dette af Holbæk Kommune.

Bestyrelsen har behandlet dette og vil gerne anmode om, at alle der har en holdning til udvidelsen tager aktiv stilling og forholder sig til, om de gerne vil høres i denne proces. I så fald kan du bruge dette link senest søndag d. 19. januar, for at komme i kontakt med kommunen: Ansøgning om udvidelse af svineproduktionen på Bukkerupgård.

For yderligere information henvises til aktivitetsgruppens opslag på Facebook: https://p.facebook.com/groups/313518528739261?group_view_referrer=profile_browser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*